Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Stare Vesti

Biznews

Razigravanje pred Beogradski festival igre: Maraton i radionica igre na Dorćol Platzu

Baletski igrač i muzičar, Aleksa Jelić, uz moderatore programa, testiraće snalažljivost „maratonaca“ raznovrsnim zadacima, a za najistrajnije i najrazigranije Vip mobile i Beogradski festival igre pripremili su vredne nagrade. Prijava učesnika je obavezna i obavlja se na licu mesta od 19 do 20 časova
Datum: 01/03/2017

Razigravanje pred Beogradski festival igre: Maraton i radionica igre na Dorćol Platzu

Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile vas pozivaju na maraton igre u subotu, 4. marta, na Dorćol Platzu. Za dobar provod pobrinuće se pevačica benda Lollobrigida, Ida Prester i glumac Vlada Aleksić, a DJ podrška biće Miss Millie.

Učesnici će se takmičiti u freestyle igri, u periodu od 20-23h, i nije potrebno prethodno poznavanje različitih stilova plesa. Baletski igrač i muzičar, Aleksa Jelić, uz moderatore programa, testiraće snalažljivost „maratonaca“ raznovrsnim zadacima, a za najistrajnije i najrazigranije Vip mobile i Beogradski festival igre pripremili su vredne nagrade. Prijava učesnika je obavezna i obavlja se na licu mesta od 19 do 20 časova.

Za najmlađe polaznike će istog dana biti organizovana radionica igre, od 11 do 14 časova, koju će voditi učenici Baletske škole Nacionalne fondacije za igru. Radionica je besplatna i nije potrebna registracija.

Beogrdski festival igre održava se ove godine od 24. marta do 11. aprila, pod sloganom „Velika igra“ i predstaviće ukupno 15 kompanija iz 9 zemalja, sa preko 30 koreografskih postavki u Beogradu i Novom Sadu. Kao glavni partner ove manifestacije već deset godina zaredom, Vip doprinosi razvoju umetničke igre u Srbiji.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.