Politika privatnosti

Nedeljnik i Nstore (nedeljnik.rs/shop) u skladu sa zakonskim propisima štiti privatnost svakog korisnika. Na stranici „Naručivanje“ postoji mogućnost prikupljanja ličnih podataka korisnika (ime, prezime, telefonski broj, e-mail adresa). Pomenute podatke korisnik ostavlja potpuno dobrovoljno, u formularu, čime daje saglasnost da se ti podaci koriste u svrhu procesa naručivanja.

Korišćenjem Nstore aplikacije korisnik potvrđuje da je upoznat sa načinom prikupljanja ličnih podataka u skladu sa zakonom i da je saglasan sa obradom (elektronskomi fizičkom) istih. Nstore sve podatke čuva i obrađuje uz najsavremenije mere zaštite podataka.

Korisnik može iskoristiti i sva zakonska prava u slučaju da smatra da je došlo do nedozvoljene obrade podataka (pravo na obaveštenje, uvid u podatke i dr).

***

U slučaju plaćanja platnom karticom, Sigurno plaćanje platnom karticom se vrši kroz sigurnu stranicu WSPay-a. Napominjemo da prodavnica nema uvid u podatke o kartici korisnika. Ukoliko iz bilo kog razloga plaćanje ne može da se izvrši bićete odmah obavšteni o tome, kako bi plaćanje mogli ukoliko želite da izvršite na drugi način. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na strani WSPay-a.

Molimo vas da detaljnije o ovome i ostalim uslovima kupovine i korišćenja sajta pročitate u Uslovima korišćenja.