“Za mene policijski čas više ne postoji…”

5
Foto: Nedeljnik

Predsednik Pokreta Dveri i narodni poslanik Boško Obradović saopštio je da će ići na protest koji organizuju “lideri ujedinjene Srpske opozicije” predveče, u 18.00 časova, ispred Doma Narodne skupštine, napominjući da policijski čas više nepostoji i da ga je sinoć ukinula Srpska napredna stranka (SNS).

“Na poziv narodnog poslanika SNS Vladimira Đukanovića iz skupštinske sale da se građani uključe u podršku predsedniku SNS Srbije Aleksandru Vučiću i ustanu protiv ‘Buke protiv tiranije’, koja svako veče odzvanja Srbijom u 20.05 – sinoć u dogovoreno vreme u 20.30 niko od građana se nije odazvao”, izjavio je Obradović, navedeno je na sajtu Dveri. 

Kako je istakao, “posle tri večeri ogromne buke koju su građani širom Srbije podigli kao vid protesta protiv nenormalne vlasti, vlastodršci su sinoć pokušali da organizuju kontramiting, ali im to nije uspelo jer je podrška njihovih članova i simpatizera izostala”.

“Pojavili su se samo plaćeni aktivisti SNS koji su na krovovima nekoliko zgrada u Beogradu pravili bakljadu, dovodeći u opasnost živote stanara u tim zgradama. Iako je u toku bio policijski čas ovi nepoznati ljudi, koji očito ne stanuju u pomenutim zgradama, mirno su došli i otišli, a da pripadnici policije uopšte nisu reagovali već su očito imali signal da im asistiraju u ovim zabranjenim aktivnostima”, rekao je Obradović.

On je naglasio da “zato obaveštava javnost da je od sinoć policijski čas u Srbiji ukinut i da više ne važi”, kao i da su ga “prekršili  plaćenici SNS koji su pokušali da zapale Beograd, kao i policija na čelu sa Nebojšom Stefanovićem koja im je to dozvolila”.

Zato kao narodni poslanik i predsednik Srpskog pokreta Dveri idem na protest protiv ove nenormalne vlasti koji lideri ujedinjene Srpske opozicije organizuju ispred Doma Narodne skupštine danas u 18 časova i policijski čas za mene više ne postoji, rekao je.

Obradović je pozvao građane da i večeras “pozdrave” Vučića još glasnijom bukom da je još bolje čuje.

Savez za Srbiju je, ranije, najavio da će ispred Skupštine u 18.00 sati održati protest protiv “neustavnog uvođenja vanrednog stanja i mera zatvaranja građana Srbije”, navodeći i da ne poziva građane na taj protest.

(Beta)

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

5 KOMENTARA

 1. … на политичком небу Србије је и суштински атрибут овог човека и политичке опције коју представља. Своје преживљавање треба да захвали медијском шаренилу и критеријуму „дај шта даш“.

  • Bolesnik, gde ce i sa kim
   Moje dete radi u bolnici i zarazeno je, sram ga bilo, koga ces ti da vodis djubre

   • Da neće biti da je država (oličena u Ministarstvu zdravlja ili Kriznom štabu) bila dužna da Vašem detetu obezbedi da NE bude zaraženo dok radi svoj posao?
    I Vama ne smeta država koja tu ulogu ne ispunjava, već su “đubrad” oni koji bi stanje da promene?
    Bravo, Radmila, stići će sendvič na ostavljenu mejl adresu!

 2. Ovaj deran više ne zna gde bije i udara. Žao mi derana, a bio mi je simpatičan pre nekoliko godina. Obećavao, ali je sad ozbiljno krenuo stranputicom. Ne po građane, nego po sebe. Greota. A bila je to sjajna ekipa sa Glišićem u starim dobrim Dverima. Baš mi je žao.

Comments are closed.