“Paljenje baklji i čitav cirkus sa vatrometom usred policijskog časa ima za cilj promociju nekoga za poželjnu opoziciju…”

4
Foto: Printscreen Youtube

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović rekao je da paljenje baklji i “čitav cirkus s vatrometom” u vreme policijskog časa u sredu uveče ima za cilj promociju nekoga za poželjnu opoziciju, odnosno za poželjnog protivnika.

“Sadašnja vlast bi kad dođe do smene da je zameni bivša vlast. Naravno, sadašnja vlast nikad ne bi da siđe sa vlasti, pa onda iz toga treba da izvučete zaključak da ima nekog ko vuče konce i za njih i za sadašnju i bivšu vlast”, rekao je Radulović i poručio građanima da ne nasedaju na to.

On je rekao da 44 dana kompletna opozicija i 242 poslanika ćute na, kako je kazao, kršenje Ustava, maltretiranje građana, ugrožavanje nacije, uništenje domaće privrede, uništenje domaćih poljoprivrednika i preduzeća, preduzetnika, malih i srednjih porodičnih firmi.

“Doprineli su svi svojim ćutanjem tome. Svi mediji ćute 44 dana kao da ne znaju šta se dešava. Sva ova nazovi elita, ali najgora stvar je što ćute institucije”, rekao je on na konferenciji za novinare u Skupštini.

Pokret Dosta je bilo je zbog toga danas dopunio krivične prijave koje su ranije podneli protiv Republičkog javnog tužioca i protiv predsednice Ustavnog suda.Podsetio je da je Vlada pogazila Ustav time što je prekršila rok za podnošenje pet uredbi na verifikaciju Skupštini.

“Jedna od ovih uredbi je skandalozna uredba je o rebalansu budžeta. Ovo je prvi put u istoriji da je Vlada donela odluku o rebalansu budžeta, a da je Skupština potvrdila odluku vlade. Znači mi imamo jedan potpun raspad države”, kazao je.

Još jedna takva uredba je izmena uredbe o ograničenju kretanja koja važi za 1. maj.

“Vlada dobija pravo da izmeni zakon nakon donešenog zakona. Predsednik Srpske napredne stranke je smislio da nas drži u zatvoru u petak, a možda u subotu i nedelju ne mora”, naveo je.

Ova vlast, kako je rekao, pravi građane budalama s jedinim ciljem da izađu što pre na izbore.

On je podsetio i da je Svetska zdravstvena organizacija potvrdila ono što su oni od početka pandemije govorili da radi zaštite od virusa korona treba slediti model Švedske koja nije zatvarala zemlju.

(Beta)

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

4 KOMENTARA

 1. А шта би са одговорнопћу од стране Амера?Не знам запто не сме да уђе у САД. Дувао је у исту тикву па кад су сазнали да је шарлатан и незналица, вечити стечајни управник и отерали га нашао се човек увређеним па се ухлебио у политици. И сад музе народ да плаћа његов не рад и бојкот, и његов и његових колега.

  • Pogrešno su Vas obavestili u mesnom odboru i Informeru, Pero.
   Dosta je bilo ne bojkotuje sednice Skupštine, kad bi to bilo uopšte bitno. No, Vi ste malo pobrkali koga i za šta treba da optužujete. Uboli ste ovo za stečajnog (vrlo dobar, 4+), ali zbog bojkota se kritikuju Đilas i Boško! Zar je toliko teško zapamtiti? Zamolite onog tipa iz Loznice, gospodara od botova, da opet pošalje uputstvo.
   Toliko, dakle, o tom DJB ne_radu, koji svakako sobom nosi manje posledice nego vaša ne_pismenost. Ali o tome, avaj, nema ništa da se “pročita” u Informeru.

 2. Eh sta bi Radulovic, Djilas, Obradovic, Lutovac i ostali patrljci demokrata i dosovaca dali da su na NJEGOVOM mestu. Jedino im narod tu zeljicu kvari. Izgrebase tabane da ga oteraju, potrosise grdno vreme na mlacenje prazne slame a nikako da shate da NEMA HLEBA BEZ MOTIKE.

  • Eh, zaista, šta bi dali da su nešto RADILI u životu, za razliku od Prvorođenog koji se toliko naradio još od one engleske gvožđare i šipke na stadionu pa nadalje… Pravi pregalac!

Comments are closed.