“Gledajući TV i režimske političare, smučila mi se gluma. Retko crkavam od smeha, ipak oni ostaju u domenu loše drame i loše tragedije…”: Seka Sablić o životu u doba korone

4
Foto Igor Pavicevic

Proslavljena glumica Seka Sablić izjavila je za Blic je koronavirus doneo nešto nepoznato, zaprepašćenje i saznanje da je čovek bio i ostao mali i nemoćan.

’Puna kontrola i disciplina u situaciji u kojoj se svi nalazimo. Nekontrolisani besovi i ljutnja na uredbe koje se odnose na nas stare. Nepogrešiva asocijacija na lapot. Ljutnja na sebe što koristim perverznu milostinju izlaska u zoru jednom nedeljno od 4 do 7″, rekla je glumica.

Ona je dodala da je uvek znala da ne sme da gleda loše glumce i loše predsatve, ali da joj se, dok sada gleda TV i režimske političare, gluma smučila.

“Iako je granica do komedije tanka i zaista ponekad, istina retko, crkavam od smeha dok ih gledam, ipak oni ostaju u domenu loše drame i loše tragedije”, priča Seka Sablić.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

4 KOMENTARA

  1. Seko,oni ne glume. Imaju poremecaj i moralo bi im se pomoci ,nekako. Kako kaze Djole u pesmi- ” Ludnica je , kanda ,otključana ,širom ostala…”…”Pre ih pustali za vikend,sada pravo pred kamere” (reality first- born superfreak)

  2. Seko, kraljice! Ko i uvek,bez dlake na jeziku, istinu pravo u lice! Na jedinstven i simpatican nacin kakav samo ti umes. Obozavamo te! Da zivis jos dugo, dugo i da nam donosis smeha i radisti!

    • Celi zivot si rezimska glumica i sad jos uvek pokusavas da nas ubedis da si velika glumica.Tvoja gluma je vristeca i ruzna kao sto si i ti .Bog ti dao da sebe moras da gledas na tv

Comments are closed.