(VIDEO) “Majka me se stidi”: Hvalili se da su pokupovali svo meso iz marketa, a sad im stižu pretnje smrću

0

Kanadski par nakon što je pokupovao celu zalihu mesa u jednom supermarketu i “hvalio” se time, sada živi u strahu, jer im kako navode stižu brojne pretnje, čak i smrću.

Dan Markote i njegova devojka snimljeni su prošlog vikenda kako su prepunili kolica kobasicama, šunkom i ostalim mesnim prerađevinama. Video prikazuje par sa dvoje kolica prepunih mesa u trenutku kada su milioni ljudi preplavili prodavnice kako bi kupili osnovne stvari i pripremili se za pandemiju korona virusa, prenosi Blic.

Markote i njegova devojka trčali su ispred svih i otimali im i svaki poslednji komad. Uz sve hvalili su svima zalihama i time da nisu ostavljali nikome ništa. Vlasnica radnje ih je optužila za stvaranje panike usred izbijanja korona virusa, a nakon tog iskustva su uveli ograničenje na kupovinu prozvoda.

“Svi sad znaju ko sam, dobijam pretnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi”, rekao je Markote.

On je zbog toga donirao 1. 000 dola banci hrane “Lejk kantri”. Takvu kupovinu nazvao je “greškom”, jer ga je uhvatila anksioznost zbog pojave korona virusa. Par dodaje da je istu kupovinu obavio pre samo mesec dana niko ne bi obratio pažnju na njih. Markote kaže da su preplašeni, bez obzira što je video uklonjen sa “Fejsbuka”.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus