“Poslušajte šerpe, gospođo Mihajlović, buka je sve veća i veća…”: Stranka slobode i pravde odgovorila ministarki

4
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Povodom izjave ministarke Zorane Mihajlović kako lideri opozicije ugrožavaju zdravlje građana protestom koji smo organizovali bez prisustva tih istih građana, kao i povodom laži da smo napadali penzionere, Stranka slobode i pravde (SSP) reagovala je saopštenjem

Stranka slobode i pravde, navodi se u saopštenju, “gospođi Mihajlović obećava i garantuje da će odgovarati pred zakonom za to što je potpisala po Srbiju štetan ugovor za izgradnju Beograda na vodi kojim je država oštećena za više od milijardu evra, da će istraga koju je godinu dana MUP Srbije vodio protiv njenog supruga i koja je stavljena u fioku, biti iz fioke izvađena i predata tužilaštva, da će biti procesuirana ukoliko potpiše ugovor koji je lično najavila i po kome će država Srbija otkupiti od Etihada deonice Er Srbije. One iste deonice koje je Etihadu poklonio Aleksandar Vučić”.

“Poslušajte šerpe koje se čuju gospođo Mihajlović. Buka je sve veća i veća. I svakim danom sve bliža i bliža”, zaključuje se u saopštenju SSP.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

4 KOMENTARA

  1. Ne “šerpa” se od 20h, već od 20:05h, kada se aplauzi već završe, tako da niko ne uzima vreme od aplauza. I kada ćete konačno shvatiti da, šerpanje nema nikakve veze sa podrškom, ni Đilasu ni bilo kome od opozicionih političara. Ima jedino veze sa ogromnim nezadovoljstvom sadašnjom garniturom na vlasti i naravno najviše ogorčenošću bahatosti “vođe” te vlasti.

  2. Gospodo šerpasi,
    ja bih vas razumeo a možda i podržao da ste uzelu šerpe u ruke u 18:00 časova u vreme kada počinje zabrana kretanja i time ispoljili svoje nezadovoljstvo i protivljenje ali u 20:00 časova ste uzeliste 5 minuta posvećenih onima koji su iznijeli največi teret u ovoj borbi rizikujući i sopstveni život e tu vas ne da ne mogu podržati nego ste mi se i zgadili. Čini mi se da su to isti oni koji su 1999. godine opravdavali bombardovanje Srbije kako bi se oborio režim Slobodana Miloševića ne obazirući se na nevine žrtve čak i dece.

  3. Gospodine Đilas,
    Nemojte ovo nezadovoljstvo naroda da koristite za skupljanje političkih poena, Narodu je muka i od vas prošlih i od ovih sadašnjih. Svi ste vi isti, Narod vam je poslednja rupa na svirali.

    • upravo tako !!! puna je nama kapa svih vas iz vase lopovske branse zadnjih 30. godina. samo novi i zdravi ljudi za buducnost nase otadzbine

Comments are closed.