Jeremić pozvao građane da 21. juna ostanu kod kuće: “Rizik od zaraze i dalje postoji, a i unapred se zna rezultat izbora…”

1
BETAPHOTO/EMIL VAS/EV

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je danas građane Srbije da 21. juna, za kada su najavljeni izbori, ostanu kod kuće i tako “sačuvaju zdravlje i dostojanstvo”.

Jeremić je u Fejsbuk intervjuu za list Danas naveo da postoje dva suštinska razloga zbog kojih bi gradjani tog dana trebalo da ostanu kod kuće.

“Prvi je zdravstveni – i dalje postoji opasnost od zaraze. Ne odgovara zdravoj pameti to što je država praktično preko noći objavila da više nema potrebe za restrikcijama bilo kakve vrste. Izbori najavljeni za 21. jun će biti prvi u Evropi od početka pandemije”, naveo je lider Narodne stranke.

Dodao je da je drugi razlog “to što je svima unapred poznat rezultat izbora”, što po njegovim rečima, neće biti promenjeno bilo čijim glasanjem.

“Držanje date reči je suštinsko pitanje. U srpskoj politici je mnogo vode proteklo od kada je neko ispunio obećanje. Bojkot nije samo pitanje držanja date reči, već i da pokažemo da se ovim ne bavimo zarad nekakve budžetske apanaže. Oni koji su se opredelili za bojkot su se odrekli te privilegije. Siguran sam da će gradjani to uzeti u obzir u budućnosti”, rekao je Jeremić.

Dodao je da je Narodna stranka donela odluku o bojkotu još u avgustu prošle godine i da posle toga više nije ni razmatrala to pitanje.

“Mi držimo reč i ne odustajemo od obećanja koja smo dali, uprkos tome što će nas to svakako koštati kao političku organizaciju”, naveo je Jeremić. 

(Beta)

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

1 KOMENTAR

  1. Ovaj Jeremic je najveci izdajnik srpskog naroda, a sa njim slede Jovanovic, Djilas, Nogo, Tadic, Palma, Draskovic. Za sve njih imam video dokaze na mitinzima koje su jos od ranijih dana drzali. Zato narode pamet u glavu, jer sa njima idemo u pakao.

Comments are closed.