Dr Kon: Ne “hapse” me prvi put preko medija. Ranije su mi savetovali da promenim adresu, da odem privremeno u inostranstvo…

1
Foto: Igor Pavićević

Epidemiolog dr Predrag Kon objavio je, povodom navoda o njegovom hapšenju, da to nije prvi put da ga hapse “preko medija”, kao i da je potpuno spreman da odgovara za sve što je činio radeći svoj posao.

“Nije prvi put da me ‘hapse’ preko medija. U stvarnom životu problemi nastaju kada počne ‘prozivka’… Savetovano mi je nakon prethodne pandemije 2009/2010 da 1) promenim adresu, 2) ne idem na posao jer ‘znaju’ da će me tamo hapsiti, a bilo je i ‘savetovanje’ u delu porodice da odem privremeno u inostranstvo”, napisao je Kon na svom Fejsbuk profilu.

On je, potom, napisao da je neprekidno u Srbiji, na istoj adresi, na istom poslu.

“Potpuno sam spreman da odgovoram ua sve što sam činio radeći svoj posao. U svojoj Srbiji do kraja života”, napisao je Kon.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

1 KOMENTAR

  1. Sramota da čovek koji je među najzaslužnijima za uvoz vakcine 2009 posle 11 godina ponovo radi na uvozu novih vakcina,a prethodne smo prvo platili da uvezemo ,a potom platili da ih uništimo.Najgore je to što ni posle 12 a možda i više godina nije ubedio narod da treba da se vakciniše.Očigledno mu više niko ne veruje tako da mislim da je čist promašaj njegovo eksponiranje.Koliko će nas ovo koštati tek ćemo videti ako uopšte dođemo do tih podataka.Samo za respiratore smo pukli par miliona evra,tako da sve donacije od strane Novaka,Dejana i… da nekog ne preskočim nisu otišle u prave ruke već su uzalud bačene,a ko ih je pokupio nikad nećemo saznati.

Comments are closed.