“Da li znate koliko je narod oduševljen mnome? Imala sam dva miliona pregleda na Jutjubu…”: Nada Kostić se branila od optužbi da širi paniku

2
Foto: Printscreen Youtube

Samostalna poslanica dr Nada Kostić čije je izlaganje o 5G mreži i koronavirusu u Skupštini Srbije izazvalo mnoge polemike, branila se od optužbi da širi paniku u Jutarnjem programu TV Prva.

“Je l’ znate koliko je narod oduševljen mnome? Ja sam imala više od dva miliona pregleda. Ja sam samo prenela ono što su svi naučnici, nobelovci izneli, ja sam to rekla. Oko 5G mreže, to se sve nalazi u literaturi. Evo, pokazalo se da je virus veštački, svaka moja rečenica je potvrđena. Izašao je video nobelovca koji se bavi HIV virusom. Ja ne donosim moje zaključke, ja sam samo prenela ono što je doktor Rašid preneo, da oduzima kiseonik”, rekla je Nada Kostić, a preneo B92.

Ona je ponovila svoje tvrdnje da je koronavirus veštački, pozivajući se ne nadavni intervju francuskog nobelovca Lika Montanjea koji je rekao da je koronavirus delo ljudskih ruku, kao i na navode doktora Rašida o oduzimanju kiseonika.

Nada Kostić je istakla i da je protivnik teorija zavera i odbacila optužbe da širi paniku.

“Prvo ja sam protivnik teorija zavere, ja sam ljudima govorila – nemojte biti paranoidni, nemojte umišaljati. Kod mene nema ni teorije zavere, ni naučne fantastike. Ja sam patriota i ne želim da pričam koliko je to stvari koje nisu na mestu”, rekla je Kostić.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

2 KOMENTARA

  1. Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Pa to što je imala dva miliona pregleda je dokaz da širi paniku. Da je videlo njih pet, niko ne bi ni komentarisao.

Comments are closed.