HR strategija predstavlja plan koji uključuje aktivnosti za podršku zaposlenima, sa ciljem postizanja kompanijske vizije i ostvarivanja planova. Jedan od prvih zadataka koje HR ima jeste da se pobrine za imidž poslodavca i učini ga privlačnim za talente. Kroz onboarding proces gradimo temelje za razvoj dugoročne saradnje i zdravog poslovnog odnosa sa novim kolegama. Nastavljamo da brinemo o ljudima, njihovom zadovoljstvu i daljem razvoju u kompaniji Galenika.

Veoma važnu ulogu za privlačenje i zadržavanje talenata igra okruženje. Ono treba da predstavlja kompanijsku kulturu, vrednosti treba da se žive, a procesi se organizuju na određen način… i sve to funkcioniše zahvaljujući ljudima. U Galenici su ljudi u fokusu. Šta to znači u praksi? Da bi se ostvarili kao vredni članovi tima i bili zadovoljni svojim poslom, zaposlenima pružamo priliku da stiču nova znanja i prenose ih kolegama, da budu kreativni i daju ideje, da budu drugačiji, da kreiraju nova iskustva tako što učestvuju u različitim projektima, prave greške i iz njih uče.

Posvećeni smo ljudima. Značajno nam je da ih afirmišemo i podržavamo. U Galenici strateški kreiramo okruženje u kom zaposlenima dajemo do znanja da imamo poverenja u njih, da su oni ključni i da se pitaju koji su najbolji načini za postizanje željenih rezultata. Posvećujemo pažnju i novim kolegama kako bi se brže prilagodili, ali je još važnije da se mi potrudimo da ih „osvojimo“ i da se mi, kao poslodavac, njima dopadnemo. Zaposleni nas biraju! To doprinosi da budu motivisani i da žele da zajedno ostvarimo kompanijsku viziju. Delimo širu sliku i bogatimo je tako što unosimo nove stilove i boje. U Galenici težimo izuzetnosti, ne perfekcionizmu.

Izražavamo jasna očekivanja, pratimo razvoj zaposlenih, osnažujemo postavljanje pitanja i aktivno slušamo. Svi zajedno prihvatamo nove izazove i odajemo priznanje. Gajimo feedback kulturu, cenimo i primećujemo benefite saradnje, ukazujemo na prostor za unapređenje i zajedno slavimo uspehe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.