Revijalno takmičenje za „Najmacu“ u Galeriji

  0
  Foto: Felinološko društvo LePetit

  Revijalno takmičenje posvećeno svim macama Beograda biće održano u subotu, 9. aprila od 11 do 14 sati u Galeriji, najvećoj šoping, gastronomskoj i zabavnoj destinaciji u regionu.

  Takmičarski program će se odvijati u pet kategorija, a posetioce očekuje sjajna zabava. Pored nadmetanja, svi zainteresovani će imati priliku da udome macu i pronađu svog novog, umiljatog drugara.

  Najveća maza među mačićima i juniorima poneće titulu „Mlada nada“, maca sa najumiljatijim pogledom osvojiće nagradu „Miss Personality“, dok će najveći dasa među mačorima poneti prestižnu titulu „Mr. Personality“. Pored ovih, svoju macu možete prijaviti i za kategoriju „Najdezen“ u kojoj će se birati maca sa najatraktivnijim kaputićem, a biće proglašeni i „Mis/ Mister gracioznosti“.

  Dodatno takmičenje biće posvećeno najmlađima i njihovim ljubimcima, te svoje mališane možete prijaviti za titulu „Najlepši par – maca i dete“.

  U svakoj kategoriji biće proglašeni dobitnici prvog, drugog i trećeg mesta, a prvoplasirane mace iz ovih pet kategorija takmičiće se u superfinalu za titulu „Premium Pet najmaca Beograda“. Sve pobednike po kategorijama očekuju vredne nagrade, dok macu pobednicu celog takmičenja očekuje vaučer za kupovinu u Premium Pet Galerija prodavnici u vrednosti od 15.000 dinara.

  Pobednike će birati žiri iznenađenja, a pored takmičarskog dela posetioce očekuje bogat interaktivni program, igrice, zabava za najmlađe, kao i popusti, vaučeri i nagrade.