Prvi Curaprox karavan posvećen edukaciji održan je tokom proteklog vikenda u Nišu, a tokom juna će posetiti i druge gradove u Srbiji

Sa ciljem da informiše i edukuje građane o pravilnoj nezi zuba i desni, tokom ovog vikenda održan je prvi Curaprox karavan u Nišu. Građani su imali priliku da se informišu o značaju oralne higijene, ali i zabave i osvoje nagrade, a tokom juna karavan će posetiti i druge gradove u Srbiji.

 

U okviru Curaprox karavana, za posetioce su organizovane brojne aktivacije uz pomoć kojih na zanimljiv i interaktivan način imaju priliku da se upoznaju sa najbitnijim stvarima kada su u pitanju higijena i nega zuba, a pored toga tu su i brojne mogućnosti za osvajanje različitih poklona. Za sve prisutne organizovane su edukacije sa stomatolozima koji su objasnili koja tehnika pranja zuba je najbolja, ali i najpravilnija, a svako ko je uspešno prošao edukaciju dobio je i Curaprox poklon.

 

 

 

Pored toga, organizovan je i točak sreće koji je takođe obezbedio brojne zanimljive poklone. Točak su mogli da zavrte svi koji su u okviru karavana kupili bilo koji Curaprox proizvod u iznosu od 2.000 dinara.

 

Curaprox je, inače, godinama unazad posvećen pružanju najbolje moguće oralne higijene, a zahvaljujući kvalitetu i efikasnosti svojih proizvoda, uvek se nalazi prvi na listi brendova koje i sami stomatolozi preporučuju. Pravilno održavanje oralne higijene važno je ne samo za zdravlje zuba i desni, već i celokupnog organizma. Međutim, kako se dešava da tek po odlasku kod zubara uvidimo da ovoj svakodnevnoj navici ipak nismo pristupali na adekvatan način, karavani poput ovog veoma su značajni za edukaciju stanovništva.

 

 

 

Narednog vikenda karavan će biti organizovan u Kragujevcu 15. juna u ulici Kralja Petra I, potom u Čačku 22. juna u Kuželjevoj ulici kod Trga narodnog ustanka, u Novom Sadu 29. juna na platou ispred tržnog centra Promenada i, najzad, u Beogradu 6. jula na Adi Ciganliji. Karavni će u svim gradovima biti održani u periodu od 13 – 20 časova.  Posetite karavan u svom gradu i otkrijte koja je tajna lepog i zdravog osmeha!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.