U organizaciji Udruženja žena ŽUTO UŽE održava se ženska, regionalna
konferencija pod nazivom „Hormonska veza“ koja će trajati od 15.1. do
14.2.2021.

Regionalna online konferencija HORMONSKA VEZA je isključivo ženska konferencija koja okuplja veliki broj doktorki iz regiona, svake eksperta u svojoj oblasti a sve u cilju unapredjenja ženskog reproduktivnog zdravlja; ali i ogroman broj žena terapeutkinja, nutricionista, naturopata, fitoterapeuta i drugih specijalnosti.

Ovde su isključivo žene, zato što žene najbolje mogu da prepoznaju i razumeju problem reproduktivnog zdravlja, zato što žene najbolje znaju šta znači ciklus, menstruacija, trudnoća i izazovi društva sa kojima se sve žene susreću svakodnevno.

Zdrava žena je stub društva, kada ona ne funkcionise svi ostali aspekti društva stradaju, pa tako i porodica i poslovno okruženje. Sve doktorke koje će učestvovati na konferenciji uz specijalizaciju klasične medicine pokrivaju i holistički, sveobuhvatni pristup ženi i sa puno empatije se odnose prema temama kao što su bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji. Te savete i informacije kako da unapredite svoje reproduktivno zdravlje i rešite hormonske probleme ćete dobiti samo ovde, i imaćete priliku da svakoj od njih postavite otvoreno pitanje, za koje odgovore ne dobijate u svom Domu Zdravlja.

U vreme velikih pandemija, ubrzanog života, nerealnih očekivanja, tema ženskog zdravlja postaje sve važnija i tako i neophodnost da same naučimo kako da preduzmemo sve mere da unapredimo svoje zdravlje. Ova konferencija je edukativnog tipa a cilj konferencije je poboljšanje vašeg zdravlja, rešenje problema za koje ne znate rešenje, kao i povezivanje i deljenje iskustava sa drugim ženama.

Više o konferenciji možete da proćitate na stranici konferencije:
https://www.zutouze.com/edukacija-online/

Idejni tvorac i organizator online konferencije je Jelena Pack, predsednica udruženja žena Žuto Uže, sertifikovani austrijski i nemački naturopata sa užom specijalnošću bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.