Nikola Jokić je na konferenciji za štampu posle sinoćne, šeste utakmice u polufinalu Zapadne konferenicije između Denvera i Portlanda, imao spceijalnu poruku za košarkaša iz Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića, koji kraj sezone propušta zbog teške povrede.

Jokić je konferenciju za štampu završio rečima: „Ako mogu nešto da dodam, mnogo mi je drago sto se Nurk vratio, što je dobro i što ponovo može da hoda. Da, on je bio sa nama, sada smo rivali, ali meni je veoma drago što mogu da vidim da ponovo hoda posle tako kratkog vremena.“

Portland je savladao Denver u šestoj utakmici 119:108 i izjednačio rezultat na 3:3 u pobeda, što znači da će pobednika serije odlučivati majstorica u Denveru. Više o utakmici pogledajte OVDE.

Inače, Jusuf Nurkić koji propušta finiš sezone zbog teške povrede preloma potkolenice, izazvao je polemiku pošto se na na ovoj utakmici pojavio u sakou preko majice na kojoj su bila ispisana imena bošnjačkih vojnika poginulih u ratovima devedesetih, među kojima je i Izet Nanić, komandant 505. bužimske brigade Armije BiH, koja se dovodila u vezu sa zločinima nad civilima. Više o tome pogledajte OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.