Iza kulisa novog Džejms Bonda dogodio se poljubac Danijela Krejga i Ramija Maleka: “Podigao me je i poljubio, pomislio sam da sam ja nova Bondova devojka”

0
Foto: Profimedia

Oskarovac Rami Malek, koji glumi u novom filmu o Džejmsu Bondu “No Time To Die”, u intervjuu za “The Late Show” priznao je da se poljubio sa glavnim glumcem Danijelom Krejgom.

Govoreći o svom radu na filmu sa Danijelom Krejgom, Malek je ispričao kako se dogodio poljubac.

“Imali smo jednu veoma komplikovanu scenu. Sedeli smo satima i raspravljali sa rediteljem Kerijem Fukunagom o snimanju te vrlo kompleksne scene”, rekao je Malek i dodao:

“Odjednom me je zgrabio i podigao. Nisam siguran ko je od nas dvojice inicirao sledeći trenutak, ali dogodio se poljubac. Danijel ga je inicirao. Ja sam bio zatečen. Trebalo mi je malo da se snađem, a onda sam se zapitao da li sam ja sledeća Bond devojka”, našalio se Rami.

Iako ga je Danijelov potez iznenadio, Malek je rekao da mu je njegovo pokazivanje pažnje i naklonosti prijalo. Ovo je inače 25. film iz franšize o Džejmsu Bondu, a nosi naziv “No Time To Die”.

Premijera se očekuje u aprilu sledeće godine, a Rami u njemu glumi teroristu, na šta je pristao samo pod uslovom da glumi “neutralnog teroristu”. Rami, koji je inače egipatskog porekla, želeo je da njegov lik bude “neutralni terorista” i na tome je insistirao, prenosi B92.