Drejk plaća 350.000 dolara zbog seksualnog zlostavljanja

0
Profimedia

Poznati reper Drejk platio je 350.000 dolara ženi koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje 2017. godine, dok je bio na turneji po Velikoj Britaniji.

U novembru prošle godine hip-hop zvezda tužila se sa Lakvanom Moris koja je poznata kao Lejla Lejs (Layla Lace), prenosi B92.

Drejk je podneo tužbu protiv Moris zbog građanskog iznuđivanja, prevare, emocionalne uznemirenosti, zloupotrebe procesa i klevete.

Međutim, priznao je da je imao seksualni odnos sa Moris dok je bio u hotelu u Mančesteru, u februaru 2017. godine, ali je negirao sve navode o seksualnom odnosu bez pristanka.

Prema navodima tužbe, Moris je rezervisala let da bi videla Drejka ubrzo nakon što su spavali zajedno, ali se naljutila kada nije dobila odgovor pa je otkazala let. Drejk je onda prestao da komunicira sa njom.

U tužbi Moris tvrdi da ju je Drejk silovao, ali reper tvrdi da je Moris promenila priču kako bi ga optužila za seksualno zlostavljanje, kao i da su njene tvrdnje prevara smišljena da bi od njega dobila novac.

Drejk i njegov tim zadovoljni su ovim ishodom. On ceni podršku koju je dobio od fanova, ali od njih i medijia traži da Morisovoj i njemu omoguće da nastave svoje živote.