Čedomir Jovanović u Potočarima: “Vučić bi dao sve na svetu da može vratiti vreme unazad…”

2
Printscreen/YouTube/RTS

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas u Potočarima da Srbija nema snage da prizna da se u Srebrenici desio genocid.

“Aleksandar Vučić bi dao sve na svetu da može vratiti vreme unazad i taj 11. juli 1995. godine ili onu rečnicu koju je pre toga izgovorio stotinu muslimana za jednog Srbina, ali se vreme ne može vratiti”, kazao je Jovanović, koji je i savetnik hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića.

Jovanović je ocenio da se Srbija ne snalazi u BiH i da nema snage da iskorači iz “zla i krvavog živog blata koje je sama zamesila”, prenela je agencija Beta.

Naveo je da je Srbija nemoćna i da je ne mogu optužiti više nego su to učinili sudovi u Hagu.

“Dok te rečenice ne izgovore i ne priznaju naš narod neće naći mir, a Srebrenica će biti mesto okupljanja ne samo iz pijeteta prema žrtvama već i mesto okupljanja kao izraz demonstracije i spremnosti da se preživelo i da se neće popustiti”, istakao je Jovanović.

Druge poruke iz Potočara možete da pročitate OVDE.

2 KOMENTARA

  1. Жалосно је да се овакве тривијалне конструкције запада, створене управо из разлога њихових инереса, а пре свега прихватања агресије НАТО као неопходне, користе за унутарполитичке расправе. Јовановић је само једно сметнуо са ума. чак и не то да му је политичка странка у “фронцлама”, већ то да неоснованим оптужбама и тезама, само још више јача Вучићеву позицију. Ако је за овакве бљувотине добио макар и тањир некакве хране, могу да га схватим, то му је тренутни ниво. Могуће да у неком следећем наступу, и госн’ Курти буде “клијент”.

  2. Jel’ ovaj Jovanović procesuiran za vandalizam, i prebijanje doktora na sred ulice ?!

Comments are closed.