Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je protiv svake vrste nasilja i da je „nedopustivo uvlačenje bilo čije dece u politiku“.

„Ako me pitate da li sam za politiku – da. Da li sam za političku borbu – da. Da li sam za žestoku političku borbu – da. Ali dovodjenje politike do toga da se bilo čije dete, i deca predsednika Srbije, i Djilasova i moja i svakoga od vas, osećaju ugroženo – ja sam uvek protiv toga“, izjavila je Mihajlović.

Na pitanje novinara tokom posete Saobraćajnom preduzeću „Lasta“ da prokomentariše da li podržava sinoćnu situaciju sa liderom Stranke slobode i pravde (SSP) Draganom Djilasom, Mihajlović je rekla da svi politički akteri treba da budu svesni odgovornosti i da vode računa šta i na koji način govore u javnosti.

Lider SSP Dragan Djilas objavio je u nedelju uveče na društvenim mrežama da su pristalice vlasti deset minuta sa terase u njegovom susedstvu sa ozvučenja puštale skandiranje „Djilase lopove“, što je uznemirilo njegovu decu, koja su „plakala i tresla se od straha“.

(Beta)

Komentara

  1. miodrag
    4. мај 2020. 13:49

    Nedopustivo je uvlacenje dece tajkunske placipicke Djilasha,Bastaca,Miljusa i ostalih milogoraca koji nam usred BG pokazuju onu stvar,cak i tuku radnike koji rade,protestiraju usted policijskog casa ispred Doma Naroda,a ostala deca mogu da placu i cvile gladna nakon sto im je placipicka Djilash ostavio roditelje bez posla i hleba.Moze li se pasti nize od ovog,za oskara vrednog glumatanja,zutotreptastog prasca?

  2. Bobby
    4. мај 2020. 15:03

    Не разумем, како сте то ви власт, а недопустиво вам се одиграва пред очима ? Или то баш и није тако ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.