(VIDEO) Đilas: Puštali su mojoj deci “Đilase lopove”, tresla su se od straha. Čekam vas sutra, pa dođite…

6
screenshot twitter

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas rekao je večeras da su nepoznati muškarci sa razglasa u blizini zgrade u kojoj živi njegova porodica puštali sa razglasa poruku “Đilase lopove”, a u poruci na tviteru im je poručio da će ih sutra čekati na istom mestu.

“Deset minuta sa ozvučenja su puštali ‘Đilase lopove’ što su slušala moja deca, na 30 metara gde žive, i plakala i tresla se od straha”, rekao je Đilas u poruci.

On je poručio da će sutra uveče te osobe čekati na istom mestu.

“Sutra uveče ću ja da vas čekam ovde u osam sati i da vas vidim, vas hrabre koji to radite da moja deca plaču. Odavde su izašli u 8.50 merecedesom, kažu komšije da su ušli neposredno pre pola devet. Pa dođite sutra uveče, čekaću vas sa prijateljem, pa da vas vidim hrabre koji koji maltretirate ove ljude i moju decu, kao da su ona nešto kriva. Odgovaraćes za ovo kad tad”, kazao je on.

6 KOMENTARA

  1. Ako Djilasu ikada zatreba posao,moze da se zaposli u Beogradskom dramskom,dobar je glumac…

  2. Ti nebi trebao ni da se ogladis da si ziv za tvoje te boli dusa a sta je sa tudjom decom kakve si sve ti lazi i tvoji pajtasi sirio za Vucica i njegovu decu i njegova su deca plakala a ne samo tvoja a osim toga ti uopste nisi da ti covek nesto uopste poveruje jer lazov jednom lazov uvek i ovo si sad slagao da bi privukao paznju i sazaljenje a tebe moze samo budala da sazali i da ti poveruje

    • Ti mora da si vrlo nesrecan i osvetoljubiv covek.Samp “MECKA” igra pred svim vratima a BUMERANG se vraca onom ko ga baci!Toliko o tvom komentaru .

  3. Verovatno ce sef da predlozi loto moleru drugu vrstu prljavih operacija. Ovo sa bakljama ,gradjani znaju da su u pitanju “navijaci”.

Comments are closed.