Zbog korone na Evrosongu, oglasile se Hurricane: “Testiraju se na 48 sati…”

0

Nakon vesti da su muzičar grupe Dadi og Gagnamagnid, koji predstavlja Island na “Evroviziji”, kao i predstavnik Holandije na pomenutom takmičenju pozitivni na korona virus, oglasio se i PR grupe Hurricane koji je potvrdio da su one dobro i da se testiraju na svakih 48 sati.

“Devojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvek dobrodošla. Spremne su za nastup, ceo tim je uz njih. Pre neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pesmu. Takođe, u Roterdamu sa devojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za “Loco Loco”. Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju”, rekla je Ana Antonić, PR menadžer grupe, prenosi Blic.

Kada je u pitanju zdravstveno stanje devojaka, ona je otkrila da su devojke odlično i da se sve delegacije testiraju na 48 sati na koronavirus, a da u Areni moraju da menjaju maske na svakih sat i po vremena.