“Vučić predsednik, ja premijer…”

2
EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

 (Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ponovio je na predizbornom skupu u Vrbasu da je najbolje rešenje za Srbiju da Aleksandar Vučić ostane predsednik, a da on bude premijer.

“U uslovima krize veoma je bitno ko će držati kormilo. Zato smo mi spremni da budemo deo te političke odgovornosti kao najozbiljniji politički partneri SNS-a i Aleksandra Vučića. Da preuzmemo deo odgovornosti jer smatramo-Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer. To je najbolje rešenje za Srbiju”, rekao je Dačić.

On je istakao da bi izbor Vučića i njega bila “pobeda Srbije i odbrana Srbije i njenih nacionalnih interesa”.

2 KOMENTARA

  1. “On je istakao da bi izbor Vučića i njega bila “pobeda Srbije i odbrana Srbije i njenih nacionalnih interesa”.” У тој одбрани националних интереса показали сте да вам је и оволика Србија превелика и да нисте у стању да се са тим носите, па сте све институције Србије на Косову предали у албанске руке. После тога сте, као “финално” решење понудили “разграничење” Србије на својој територији, са нечим што је по вама “нова реалност на терену”, а ваљда, поново у одбрани српских националних интереса ? Комунизам никада није био заштитник националних интереса, нити то комунисти могу бити. По дефиницији комунизам само и једино штити “класне” интересе, односно, како је историја показала, клике на власти, а за шта се подбухли политичар у ствари свесрдно бори. А да не штити ни те “класне” интересе, показује и индекс социјалне једнакости, као некакав идеал комуниста, по коме је “пролетаријат” у Србији у све лошијем и лошијем положају. Србија се данас по индексу социјалне неједнакости налази између Јемена и Гамбије.

Comments are closed.