(VIDEO) Đoković pozdravio navijače sa prozora hotela…

0
EPA-EFE/JAMES ROSS

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je prevezen u jedan hotelski karantin u Melburnu nakon što je tokom noći više od 9 sati bio zadržan na gradskom aerodromu, a potom mu rečeno da će kasnije u toku dna (po lokalnom vremenu) morati da napusti zemlju sa obrazloženjem da nije bilo dovoljno dokaza za potvrdu njegovog medicinskog izuzeća od vakcinacije protiv koronavirusa, preneli su australijski mediji.

Rojters je kasnije objavio i da su trojica tenesira, kojima je kao i Novaku, odobreno medicinsko izuzeće od vakcine, ušli u Australiju sa istom vizom koju je imao i Đoković.

Nakon žalbe advokata i zahteva Đokovićevih, Federalni okružni i porodični sud odložio je do ponedeljka odluku po njegovoj žalbi na ukidanje vize za ulazak u Australiju.

Srpski navijači okupili su se ispred hotela Park u Melburnu, u kome je Đoković u karantinu, kako bi izrazili nezadovoljstvo zato što mu nije dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu.

Srpski tensier je pozdravio je navijače koji su se okupili ispred hotela u Melburnu da mu pruže podršku.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Ðoković “salje srca i poljupce” navijačima koji su ispred hotela, gde srpski teniser čeka odluku na žalbu o zabrani ulaska u Australiju.