Devojke koje čine trio „Hurricane“ Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević upravo su se, pod brojem 2, predstavile, u finalnoj večeri Beovizije, sa pesmom „Hasta la vista“ kojom bi želele da osvoje i naklonost Evrope.

„Hasta la vista“ je direktna referenca na čuvenu Švarcenegorovu repliku „Hasta la vista, baby“ iz kultnog filma „Terminator 2“, što su devojke iz „Hurricane“ zabeležile na video wall-u tokom nastupa.

„Hurricane“ su, bar sudeći prema broju pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu RTS-a, apsolutni favorito – tako se zove i pesma kojom su ostvarile prodor na muzičkoj sceni.

Devojke su i samo pre nekoliko dana objavile i spot za pesmu „Hasta la vista“, ali u nešto drugačijem aranžmanu od prvobitnog, i to kako su rekle, na zahtev fanova. Spot se ubrzo našao, a i sada je, u vrhu trending liste na Jutjubu.

Bile pobednice Beovizije ili ne, zanimljivo je da ni Sanji Vučić, ni Kseniji Knežević to ne bi bilo prvo evrovizijsko iskustvo.

Prilježniji gledaoci pamte da je pre dve godine predstavnica Srbije na Evrosongu bila Sanja Vučić. Ona je u domaćoj konkurenciji pobedila sa pesmom „Iza osmeha“, koju je na Evrosongu pevala na engleskom jeziku kao „Goodbye (Shelter)“. Pesma je bila posvećena ženama, žrtavama nasilja.

I, by the way, Sanja Vučić nema ama baš nikakve rodbinske veze sa predsednikom Srbije, iako su je to svi pitali.

A Ksenija Knežević je na Evroviziji učestvovala kao prateći vokal poznatom tati, Knezu.

Trio „Hurricane“ jedna je od najpopularnijih muzičkih grupa u Srbiji. Na muzičku scenu donele su nešto drugačiji, moderniji zvuk, a sve njihove pesme zabeležile su veliku slušanost, ne samo na Jutjubu, već i u klubovima u zemlji i inostranstvu. Jer, „Hurricane“ su, uz domaću, posvećene i inostranoj karijeri i do sada su objavile više pesama na engleskom jeziku.

Komentara

 1. Davor
  3. март 2020. 09:42

  Pitanje je da li ih gledaju zbog pevanja ili nečeg drugog

 2. Jelena
  3. март 2020. 15:07

  Devojke imaju i stas i GLAS!Samo napred do pobede!!!!!!!💋💋💋💋💋💋

 3. Marko
  3. март 2020. 17:02

  Tri užička bika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.