Predsednik FSCG Dejan Savićević naveo je da je Ljubiša Tumbaković plakao na sastanku sa igračima, kada im je zvanično saopštio da napušta selekciju na dan meča sa tzv. Kosovom.

– Rekao im je: Ja sam vas izdao, ne znam kako sam došao iz sobe, ali ovo je nešto više od fudbala. Zaplakao je. Nije mu bilo lako, ali doneo je odluku koju nije smeo. Na tome mu zameram, iz dana u dan sve više. On je iskusan čovek, morao je da predoseti šta može da se dogodi. Mislim da nije smeo da to uradi na dan utakmice – rekao je Savićević, koji je posebno udario na Zvezdana Terzića.

Predsednik FSCG je rekao da je Tumbaković bio pod pritiskom, te da je noć uoči meča najavio da neće da vodi nacionalni tim, ako ne budu igrali Mirko Ivanić i Filip Stojković.

– Možda sam ispao malo naivan i time što sam previše verovao Tumbakoviću – rekao je Savićević.

On je rekao da je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić „bacio atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori“, te da je bio ključni izvršilac u ucenjivačkoj kampanji, koja je rezultirala odlascima Ljubiše Tumbakovića, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića iz reprezentacije na dan meča sa Kosovom.

Terzić mu je ubrzo odgovorio.

Komentara

  1. Aye-aye
    15. juna 2019. 14:48

    Obična kukavica. Postao je šraf u službi hibridnog rata koji Srbija vodi prema Crnoj Gori. Irinej, Vulin, Selaković, Dačić, Vučić i sad Tumbaković. Milo dabome sve to navodi onako kako mu odgovara da izdominira izbore sledeće godine. Amfilohije pravi svoj Gazimestan. Sve u svemu ne može crnje i žalosnije.

  2. analitičar
    17. juna 2019. 17:13

    Sram te bilo Tumbakovicu kako si bre nisko pao nemas ni trunke hrabrosti I dostojanstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.