Terzić odmah odgovorio Savićeviću: Ne razumem Dejovo ludilo, Zvezda i Srbija su mu dali ime i prezime, ljubav i emociju

4
Fotografija: Igor Pavićević

Sa Marakane je stigao ekspresan odgovor na reči Dejana Savićevića o tome da su Zvezdan Terzić i srpske vlasti vršile pritisak na Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju protiv selekcije Kosova.

Generalni direktor crveno-belih je u izjavi dostavljenoj medijima poručio da ne razume ludilo legendarnog igrača, a sada predsednika FSCG. On je dodao i da je Savićević izrekao gomilu laži, prenosi Mozzart Sport.

„Rekao sam već pre nekoliko dana da ne treba mešati politiku i sport, i da je odluka dvojice igrača Crvene zvezde da ne igraju protiv Kosova njihova lična odluka. Igrači Crvene zvezde nisu odbili da igraju za Crnu Goru, to im je i čast i zadovoljstvo, već su odbili da igraju protiv takozvane države Kosovo i stoje mirno pred himnom i zastavom nepostojeće države”, naveo je Terzić.

“Savićević je pre dva meseca posle žreba saznao da će Crna Gora igrati protiv Kosova i znao je da ima selektora i pet igrača iz Srbije. Tada je kao odgovoran i mudar predsednik trebalo da ih sve pozove i pita: ‘Ljudi, da li imate problem da kao građani Srbije igrate protiv Kosova?’. Zašto to tada nije uradio je pitanje za njega“, rekao je Terzić.

On je potom oštro udario po Savićeviću, ali je rekao kako veruje da će Dejo ponovo dolaziti u Beograd.

“Ne razumem ludilo Dejana Savićevića i njegovo pominjanje moga imena, navijača Crvene zvezde, raznih službi i vlasti u Srbiji jer sve što je izrekao je laž. Stav dvojice igrača Crvene zvezde je stav protiv Kosova, a ne stav protiv Crne Gore koju i ja lično i svi u Crvenoj zvezdi i volimo i doživljavamo kao nezavisnu ali bratsku nam drzavu. Zašto je Dejan Savićević ovim izjavama sebe stavio u funkciju negativne politike prema Srbiji nije mi jasno, ali neka njemu služi na čast. Crvena zvezda i Srbija su mu dali ime i prezime, ljubav i emociju, i ja iskreno želim da Dejan Savićević i posle ovoga dolazi u Beograd kao veliko ime i ljubimac naših navijača, i bude dočekan kao jedan od najvećih igrača koje je Crvena zvezda ikada imala“, zaključio je Terzić.

4 KOMENTARA

  1. daje naša država kao što nije ti prijatelju nebi smeo ni na utakmicu kao navijač a kamolti predsednik štalisi već neznam

  2. Savicevic se jeste proslavio i u Zvezdi i voli Zvezdu. Fudbalsku slavu bi stekao taman da je, nedaj Boze, I u dinamu igrao. Neponovljiv igrac. Ne krivi on Zvezdu i Srbiju zato sto rukometasice Srbije igraju protiv siptarki , a dvojici fudbalera Zvezde nije doz oljeno da igraju za Crnu Goru protiv tih istih siptara. Dakle, on ne krivi Zvezdu I Srbiju! On TEBE optuzuje Terzicu. Nemoj da se krijes iza Srbije, posteni Terzicu. Odgovori mu u svoje ime a ne u ime drzave. Ti si svoje ukradene milione u Srbiji zajedno sa crnigorskim kriminalcima , OPRAO. Sada si bogatas I predsednik F K Crvena Zvezda.

  3. Nije nista ni zvezda ni srbija njemu davala ! On je dao zvezdi i srbiji ime u fudbalu ! Srbija i zvezda bi ucinili jos danas ako mogu ali nemaju Savicevica,Prosineckog,Panceva,Elsnera,Musemica i ostale nesrbe

Comments are closed.