“Tražim s kojim je četničkim vojvodom Jokić u srodstvu”, “Uključite furune na maksimalno loženje”, “Koga će sad da napadaju paćenici?”: Kako su društvene mreže reagovale na (sportsku) vest dana

0
Profimedia

Najbolji centar NBA lige Nikola Jokić potvrdio je u izjavi dostavljenoj Tanjugu da će nastupati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu narednog septembra u Kini.

On je jednom rečenicom odagnao sve sumnje, ali i najavio da će Srbija imati “mrak” ekipu na Mundobasketu.

Jokić je poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju.

“Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na Ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari”, rekao je Jokić Tanjugu.

A ovako su to dočekale društvene mreže – od egzaltacije do humora, naravno. Uz nepodeljeno mišljenje da je ekipa Saleta Đorđevića sada, sa zvanično najboljim centrom sveta – jaka kao zemlja.

I za kraj, nije Jokić, ali jeste još jedan adut srpske reprezentacije u Kini. Bobi Marjanović i jedan glumac, dame i gospodo: