Tradicionalni Dražin horoskop, epizoda treća – Gojković i Dačić: “Radno mesto bez pevanja i balet za izbegavanje”

Deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva, jedan, nula! Ako tokom 2021. godine zateknete Krizni štab kako odbrojava unazad, budite sigurni da smo opet pobedili ono što smo već pobedili. Ako ne, bar budite sigurni da ćete u novoj godini nešto ubosti. Možda sedmicu na lotu. Sasvim sigurno, ako vi ništa ne ubodete, nešto će ubosti vas. Važno je samo da stignete na red.

MAJA GOJKOVIĆ Prija vam mesto ministarke kulture, jedino izbegavajte balet. Mislimo, izbegavajte da igrate balet pred kamerama. Ne pitajte nas zašto. Postali ste konačno i član Kriznog štaba, a to se valjda ne računa u političke organizacije. Ovo bi vam bila sedma u životu. Kao ovlašćeni stručnjak za preletanje možete da posavetujete Krizni štab kako korona preleće sa jednog na drugog čoveka ili čak da savetujete kako korona preleti sa jednog na drugog čoveka, pa se vrati na onog čoveka od koga je i preletela, slično vašoj političkoj karijeri. Imate sumnjivo prezime Gojković, što može da implicira da vam je potomak Đilasov brat Gojko, te možete da promenite prezime u Maja Negojković.

IVICA DAČIĆ SPS U ovoj godini patentirajte novo dezinfekciono sredstvo A-es-pe-es-ol, vrstu asepsola, koja ume najbolje da opere ruke od svega što su radili u životu. Namlatićete kofer love od tog patenta. To što na novom radnom mestu ne možete da pevate, ali možete da zevate, znači da šef ne primećuje vaše najveće talente. Menjajte šefa, al’ sačekajte prvo da vidite ko vam je sledeći šef, pa tek onda mu se preporučite. I ubacite u koalicioni ugovor da hoćete radno mesto na kome može da se peva.

Ceo horoskop poznatih ličnosti Draže Petrovića pročitajte u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!