Slavica Đukić Dejanovć osudila negativne komentare o zdravlju Vučića

0
FOTO TANJUG/ BOJAN STEKIC/ bk

Ministarka bez portfelja zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović najoštrije je osudila negativne komentare na račun zdravstvenog stanja predsednika Aleksandra Vučića, koji su se pojavili u sredstvima javnog informisanja.

“Zabrinjavajuće je da se krupni defekti u političkoj platformi i izostanak političkih ciljeva Saveza za Srbiju popunjavaju željom za lošim zdravstvenim stanjem našeg predsednika i naravno da to najoštrije osuđujem, što čini i ogroman broj građana Srbije”, navela je mnistarka u saopštenju koje je dostavila medijima.

Kaže da je najveći broj građana s velikom pažnjom i uz punu podršku propratio informaciju o zdravstvenom zbrinjavanju predsednika Vučića, ali primećuje da pojedini zlonamerni i zluradi komentari, kao i šaljive insinuacije na račun zdravstvenog stanja i ishoda lečenja predsednika države više govore o onima koji ih daju i “u najmanju ruku su van okvira političke, pa i svake druge kulture”.

Prema njenim rečima, intenzitet aktivnosti koje predsednik Vučić vodi, nažalost su kao posledicu imale atak na njegov organizam i zdravlje.

Ipak, kako kaže, “njegova vitalnost i izvanredna stručnost lekara sa Vojnomedicinske akademije dali su željeni rezultat”, te je, dodajem raduje činjenica što će se predsednik već danas vratiti svojim redovnim državničkim aktivnostima.