Samsung predstavio novo elegantno izdanje Galaxy S22 u lila ljubičastoj boji

  0
  Foto: Samsung

  Kompanija Samsung Electronics predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u lila ljubičastoj nijansikoja će u Srbiji biti dostupna od 10. avgusta[1] i dodatno će obogatiti dosadašnji izbor boja. Samsung Galaxy S22 u lila ljubičastom izdanju prvi je uređaj iz Samsung palete proizvoda kojeg će krasiti ova nijansa, a dizajn će u budućnosti biti dostupan i za druge Galaxy uređaje.

  Svaka boja ima svoje jedinstvene karakteristike i nasleđe. Među njima, ljubičasta boja je jedna od najomiljenijih. Istorijski poznata kao boja kraljeva i kraljica, vrlo je uverljiva boja koja spaja smirenost plave i uzbuđenje crvene kako bi stvorila drugačiju vrstu energije koja donosi toplinu i optimizam. Takođe, predstavlja gostoljubivost i prihvatanje raznolikosti društva.

  Prema tome, ljubičasta označava sve ono što i Samsung Galaxy: prihvatanje individualnosti, pomeranje granica i neumorno uvođenje inovacija koje su u skladu s filozofijom otvorenosti.

  Foto: Samsung

  Od svetle i razigrane do tamne i odvažne, mnoge su nijanse ljubičaste odjekivale kroz vekove na različite načine – kao i u sklopu palete Samsung proizvoda. Samsung Galaxy S8, Galaxy S9, S22 seriju i Z Flip3 svaki je krasila jedinstvena nijansa ljubičaste, te je uvek bila zaštitni znak prepoznatljivog Galaxy stila. Kako bi se proširilo nasleđe ljubičaste boje, koja ide ruku pod ruku s Galaxy filozofijom, Samsung je predstavio najnoviju nijansu: „Bora purple.“ “Bora” je korejska reč za ljubičastu, a Samsung je osmislio svetli i privlačni lila ljubičasti Galaxy S22 pametni telefon kako bi izazvao radost, podstakao kreativnost i prihvatio individualnost.

  “Sa svojim pastelnim i neutralnim tonovima, lila ljubičasta boja oslikava optimizam i osećaj smirenosti. Razotkriće vaš svet sa snagom izbora. Bez obzira da li ste obožavatelj K-pop zvezda ili ljubitelj ljubičaste boje, Galaxy S22 u lila ljubičastoj boji stvoren je za vas. Uzbuđeni smo što možemo predstaviti Bora Purple dizajn, prvo za S22 modele, ali takođe i za nove uzbudljive Galaxy uređaje kasnije ove godine”, rekla je Sonia Chang, potpredsednica Grupe za globalni marketing robnih marki MX (Mobile eXperience) Business sektora, Samsung Electronics.

  Samsung Galaxy S22 u lila ljubičastom izdanju biće dostupan za kupovinu od 10. avgusta[2], a ostale detalje možete pronaći na linku.

  Za više informacija, posetite Samsung.com.


  [1] Dostupnost se može razlikovati u zavisnosti od tržišta.

  [2] Dostupnost se može razlikovati u zavisnosti od tržišta.