Povodom izlaska filma „Ad Astra“, u kojem igra glavnu ulogu, Bred Pit dao je veliki intervju CNN-ovoj Kristijan Amanpur u kojem je, između ostalog, progovorio i o tome kako se suprotstavio holivudskom zlostavljaču Harviju Vajnstinu.

Pit je devedesetih bio u vezi s glumicom Gvinet Paltrou, koju je tada Vajnstin angažovao za ulogu Džejn Ostin u filmu „Ema“. Gvinet je ranije ispričala da ju je holivudski producent pozvao u svoj apartman pre početka snimanja, a ona je pristala, verujući da je u pitanju poslovni sastanak. No kad je došla, Vajnstin je počeo da je dira i predložio da odu u sobu na masažu.

Glumica je to odbila i otišla kod tadašnjeg dečka, Breda Pita, ispričavši mu sve. Pit se suočio s Vajnstinom, koji je uporno negirao optužbe.

Kristijan Amanpur ga je pitala kako se suprotstavio čoveku kojega su se donedavno u Holivudu skoro svi plašili.

„Ja sam u tom trenutku bio samo dečak s planine Ozark na igralištu… A to je bio način na koji smo mi tamo rešavali stvari. Samo sam hteo da se pobrinem da se ništa ne dogodi kasnije“, rekao je Pit.

“Bredov napad bio je toliko jak, kao da ga je uzeo i bacio na zid. To što je napravio da me zaštiti u doba kad nisam imala ni snagu ni moć jednostavno je neverovatno“, ispričala je Gvinet ranije u emisiji „SiriusXM“.

“Rekao mu je da će ga, ako se ikad više budem osećala neugodno zbog njega, ubiti“, ispričala je glumica, dodajući kako će Bredu uvek biti zahvalna na svemu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.