“Naježio sam se pri pomisli da bih se, da sam mlađi, našao sa vama i Batom Tiodorovićem, u istoj ponižavajućoj situaciji…”

1
Nedeljnik/cover

Između epidemiologa dr Zorana Radovanovića i dr Predraga Kona, člana Kriznog štaba, ponovo je buknula polemika. Najpre je dr Radovanović kritikovao KŠ u autorskom tekstu u Danasu, na koji je reagovao Kon na svom Fejsbuk profilu. On je Radovanoviću odgovorio da “ne prihvata njegove kritike” i upitao: “Koga sam izdao?”.

Usledio je odgovor profesora Radovanovića:

“Dragi kolega Peco, uzeh članak da proverim koga sam nazvao izdajnikom. Postoji bitna razlika: tamo piše da smo IZDANI mi, obični građani. To je zaista osećaj koji delim sa svojim prijateljima. Očekivali smo da se borite za nas (skoro) sedam miliona, a ne da promovišete jednu partiju i njene interese. Ne krivim Vas. Naježio sam se pri pomisli da bih se, da sam mlađi, našao sa Vama i Batom (Tiodorovićem) u istoj ponižavajućoj situaciji. Znam da su civilizacijske vrednosti kojih se Vi držite sasvim suprotne “vrednostima” koje baštine naprednjaci i da prirodno ne možete da im pripadate. No, dužnost mi je bila da ukažem na tu zloupotrebu.Vašeg imena, ugleda i položaja. U tom svetlu sasvim drugo svetlo bačeno je i na odluke KŠ”, odgovorio je je dr Radovanović.

Ovo nije prvi put da se sukobe Kon i Radovanoviću. Između njih dvojice je nedavno došlo do polemike koja se završila izvinjenjem doktora Kona.

1 KOMENTAR

  1. Pojavljuje se ovde 20teka ,pa onda 80,pa 38,pa s6 i tako jedno DESETAK mesta ” А ВИРУС ПОБЕДЈЕН”-хмммм бице ово ко недавни рат “ПАТА КАРТЕ А СРБИЈА ИЗГУБИЛА”: Него реците народу јер ово ал ПОСТЕНО ЈЕЛ ОВО ДРУГИ КРУГ Б ВИРУСА!(lap top sabotira ko i virus!

Comments are closed.