Raspored nastupa srpskih sportista 11. dana OI: Vaterpolisti protiv Crne Gore, odbojkašice sa Južnom Korejom, ponovo strelci…

0

Potencijalno su srpski sportisti mogli u petak i subotu da osvoje i obezbede sedam medalja. Kada se podvukla crta – nije osvojeno nijedno odličje. Danas je u opticaju bila jedna medalja – u ženskom boksu u kategoriji od 48 do 51 kilograma, ali je srpska bokserka Nina Radovanović poražena odlukom sudija od svetske šampionke iz Kineskog Tajpeha 0:5. Prethodno je Ivana Španović ostvarila rezultat sezone u skoku u dalj i lako se plasirala u finale OI.

Stonoteniseri Srbije su poraženi od Brazila u osmini finala ekipnog turnira. Dubl i Marko Jevtović su doneli pobede, dok su Pete i Lajevac ( dva puta) doživeli poraze. Košarkašice Srbije bile su bolje od Južne Koreje.

Nastupi srpskih predstavnika jedanaestog dana OI, 2. avgusta

Ženska odbojka – 2.00 – Srbija protiv Južne Koreje

Vaterpolo – 7.00 – Srbija protiv Crne Gore u petom kolu

Kajak – od 2.30 do 5.10 – Milica Novaković (K1 200m), kvalifikacije i četvrtfinale (potencijalno); – od 3.20 do 5.40 – Bojan Zdjelar (K1 1.000m), kvalifikacije i četvrtfinale (potencijalno)

Streljaštvo – od 4.30 do 11.00 – Milutin Stefanović i Milenko Sebić (50m puška trostav), kvalifikacije i finale (potencijalno)

Rvanje – od 4.30 do 11.00 – Mihail Kadžaja (grčko-rimski stili do 97 kilograma), osmina finala, četvrtfinale (potencijalno) i polufinale (potencijalno)