Rajan Gigs uhapšen zbog napada na devojku

0
Foto Profimedia

Rajan Gigs uhapšen je u Mančesteru zbog fizičkog napada na devojku Kejt Grevil. Nekadašnji as Junajteda, a sadašnji selektor Velsa saslušan je u policiji. Pušten je na slobodu kada je platio kauciju, piše Gardijan.

Bivši igrač Mančester junajteda uhapšen je u nedelju uveče zbog sumnje da je napao Kejt Grevil, njegovu trogodišnju devojku.

„Policiju je pozvala žena u tridesetim godinama u deset sati uveče zbog fizičkog napada. Kada smo stigli imala je manje povrede, ali nije tražila medicinski tretman. Na licu mesta je uhapšen 46-godišnji muškarac“, navodi se u saopštenju, prenosi N1.

Gigs je navodno odbacio ove optužbe, ali nije se još zvanično oglasio. U utorak je trebalo da održi konferenciju za novinare povodom prijateljskog meča Velsa sa Sjedinjenim Američkim Državama i duela sa Republikom Irskom i Finskom u okviru Lige nacije. Očekivalo se obraćanje Gigsa, međutim konferencija je zbog novonastale situacije otkazana.

„Fudbalski savez Velsa je upoznat sa incidentom u koji je uključen Rajan Gigs. Nećemo se dalje oglašavati povodom ovog slučaja“, kratko je rečeno u saopštenju.