Produženi filmski vikend ispred Galerije u znaku Dikaprija i Tarantina

  0
  Foto: Strahinja Filipović/Galerija

  Ove nedelje na repertoaru Admiral Open Air Cinema čak tri filma: Međuzvezdani“ (četvrtak, 14. jul), Početak (Inception) (petak, 15. jul) i Đangova osveta (subota, 16. jul)

  Prva asocijacija na pomen Leonarda Dikaprija, jednog od najslavnijih glumaca svih vremena, i Kventina Tarantina, proslavljenog holivudskog režisera, jeste – filmski spektakl. A ove nedelje će posetioci Admiral Open Air Cinema moći da pogledaju upravo dva takva spektakla u ukupnom trajanju od skoro šest sati.

  U petak, 15. jula, gledaoci će na zelenom platou ispred ulaza 4 u Galeriju moći da uživaju u sada već kultnom blokbasteru sa Dikaprijom u glavnoj ulozi, u filmu u kome se prepliću i naizmenično smenjuju san i java – „Početak (Inception)“, dok će u subotu, 16. jula, na platnu na Sava Promenadi biti prikazan Tarantinov vestern spektakl „Đangova osveta“, u kome Dikaprio takođe tumači jednu od glavnih uloga.

  Međutim, to nije sve. Ova nedelja rezervisana je i za ljubitelje naučnofantastičnih fimova, koji će na platnu ispred Galerije u četvrtak, 14. jula, moći da pogledaju ostvarenje Kristofera Nolana „Međuzvezdani“.

  Jedno je sigurno – još jedan sjajan filmski vikend je pred nama. Uzmite kokice, ponesite slušalice, smestite se udobno i uživajte u holivudskim hitovima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Zvuk će se, kao i tokom prethodnih projekcija, emitovati putem aplikacije „Listen Everywhere“.

  Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će ovonedeljne projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema biti emitovane po sledećem rasporedu: u četvrtak sa početkom u 21 čas, u petak i subotu sa početkom u 21.30. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

  Celokupan repertoar Admiral Open Air Cinema dostupan je na sledećem linku.