“Preživeću i ovo, ali mi stvarno nije trebalo, plaćam danak neozbiljnosti”: Đorđe David o simptomima i borbi sa koronavirusom

4
Foto Screenshoot Youtube

Pevač Đorđe David, za koga su se pojavile vesti da je pozitivan na koronavirus, govorio je za TV Prva o tome kako se oseća i kako je došlo do toga da se zarazi.

“Upala pluća, stravično kašljanje, temperatura tu i tamo. Definitivno danak neozbiljnosti, vrtim film kako i šta”, rekao je David za Prvu TV.

“Ovo je meni prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da kad nekoga ko je dobrog zdravlja zakači ovakva stvar, svi ljudi bi trebalo da budu svesni da to stvarno može da se desi svakom”, dodao je.

Pevač je rekao i da smo svi mislili da je policijski čas preterivanje, ali da na njegovom primeru vidimo da je to jedina prava mera i da on sada plaća danak neozbiljnosti.

Pozdravio je sve koji su mu dali podršku.

“Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se, ljudi, ostanite kod kuće”, zaključio je Đorđe David.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

4 KOMENTARA

  1. Govorio si kako je sve izmišljeno i laž. Sada si se i sam uverio da je sve istina. Nikada ne sme jezik biti brži od pameti, i praviti se važan….

  2. Kasno si se setio. Dok vam glave pune teorijama zavere, covek ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je u 21. veku jedan virus uspeo da baci covecanstvo na kolena. A ovo je tek upOzorenje da mi moramo ziveti kao deo prirode a ne kao njeni gospodari.

    • Никад нисам био присталица прогресивистичке теорије, о сталном напретку цивилизације. Права је загонетка да ли се више знања сачувало или изгубило. У последњих 10000 година човекова интелигенција није напредовала. Према томе рећи да је “чудно да у 21. веку један вирус () баци човечанство на колена” је површан приступ проблему, да не кажем арогантан према природи о чијим тајнама благо речено немамо појма.

Comments are closed.