Premijera film Ključ

0
Foto: Stefan Đurišić,; prava na fotografije: FilmStar produkcijska kuća, dozvoljeno za objavljivanje

Sinoć (22. februara) u Kombank dvorani u Beogradu održana je premijera filma Ključ.

Na crvenom tepihu i u punoj sali Kombank dvorane tom prilikom pojavila se  ekipa filma predvođena rediteljem Markom Sopićem i glumicom Sonjom Kolačarić, koja u filmu igra glavnu ulogu istoričarke umetnosti Vere. Veliku pažnju medija izazvalo je i pojavljivanje ostalih članova ekipe, posebno glumaca Branimira Popovića, Džeka Dimiča, Isidore Građanin… 

Defile na crvenom tepihu završen je  izlaskom na crveni tepih producetkinje Milenije Perišić, koja je pred publiku okupljenu ispred Kombank dvorane i veliki broj medija izašla iz kovčega koji je dovezao pogrebni automobil. Ovaj performans aludirao je na kraj filma koji, posle niza trileskih obrta, ostavlja krvave tragove, uništene karijere, slomljena srca i niz posmrtnih kovčega. 

Ekipu filma predstavio je Slavko Beleslin, a kraj projekcije filma i defile glumaca na sceni velike sale Kombank dvorane publika je pozdravila velikim aplauzom. 

Premijera je zaokružena koktelom kome je prisustvovao veliki broj ljudi iz sveta biznisa, filma i medija. 

Film ključ je akcioni triler sa elementima ljubavne priče, donosi intrigantnu temu borbe za veoma vrednu Vizantijsku relikviju – Konstantinovo blago, zaostavštinu Despota Stefana, a na biskopskom repertoaru širom Srbije naći će se od 24.februara.