Najgledanija domaća TV serija „Senke nad Balkanom“ biće dostupna gledaocima širom sveta na onlajn platformi Amazon Prime.

Informacija koju je objavio Nedeljnik dobila je i zvaničnu potvrdu, a kreator serije i reditelj Dragan Bjelogrlić je tim povodom izjavio:

„Ovo je svakako važan događaj, ne samo za nas koji smo radili ‘Senke’, već i za srpsku kinematografiju i televiziju, jer je ovo prvi put da jedna srpska serija bude dostupna celom svetskom auditorijumu. Pregovori su trajali skoro dve godine i uspeli smo da jedna tako značajna platforma, koja sustiže NETFLIX, uvrsti u svoj sadržaj i ‘Senke nad Balkanom’. Na ovaj način, pored gledalaca na Balkanu i Rusiji, ‘Senke’ će moći da gleda ceo svet. Očekujemo da će uskoro biti dostupna i druga sezona“, izjavio je „Senki nad Balkanom“ Dragan Bjelogrlić.

Serija „Senke nad Balkanom“ je dramski triler čija je radnja smeštena u burni period s kraja dvadesetih godina prošlog veka,  u kojem se ukrštaju visoka politika, lokalni interesi, kapital i kriminal.  

Pored Bjelogrlića koji igra glavnu ulogu, u “Senkama”, glumačku podelu čine i Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić, Žarko Laušević, Marija Bergam, ali i međunarodna postavka koju čine slavni ruski glumci Aleksandar Galibin i Andrej Zibrov, kao i ovdašnjoj publici dobro poznati Goran Bogdan, Bojan Navojec, Toni Mihajlovski i Petar Arsovski.

Scenario za ovu seriju su, prema filmskoj priči Stevana Koprivice, napisali Dejan Stoiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić, a muziku potpisuje Manjifiko. 

Komentar(1)

  1. Zoran Popović
    6. март 2020. 00:26

    Scenario za ovu seriju su, prema filmskoj priči Stevana Koprivice, napisali DANICA PAJOVIĆ, Dejan Stoiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić, a muziku potpisuje Manjifiko. Izostavili ste glavnu scenaristkinju za prvu sezonu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.