Predsednica RS: “Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao sve naše praznike…”

0
Printscreen/YouTube/24 Vesti

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović saopštila je na jučerašnjoj konferenciji za medije da joj je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u telefonskom razgovoru čestitao “sve naše praznike”.

“Zahvalna sam premijeru Crne Gore Krivokapiću koji je pozvao i čestitao sve naše praznike i izrazio opredeljenje da zajedno radimo i unapređujemo u svim oblastima našu saradnju i da to bude bliska saradnja koja će biti na dobrobit građana Crne Gore i Republike Srpske, odnosno BiH”, rekla je Cvijanović.

Republika Srpska je juče obeležila Dan Republike Srpske, a Vlada Crne Gore na sajtu nije objavila čestitku povodom Dana RS, niti se tim povodom oglasila putem saopštenja, ili na društvenim mrežama, prenose Vijesti.

Bošnjačka stranka u Crnoj Gori je pozvala premijera Krivokapića da se oglasi povodom medijskih navoda.

“S obzirom na to da crnogorska javnost nije zvanično upoznata od strane kabineta premijera Zdravka Krivokapića da li je uputio čestitku povodom tzv. Dana Republike Srpske, pitamo javno premijera da li je tačno ono što je rekla Željka Cvijanović, ili je u pitanju nepostojeća čestitka? Ako je istina, dobro bi bilo da neko premijeru Krivokapiću objasni geografiju BiH i to da je RS manji entitet države Bosne i Hercegovine i da kao takva nema međunarodni subjektivitet”, naveli su iz Bošnjačke stranke.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!