Prva je četvrtina, i Tejlor Svift je u loži u crnom topu, bez rukava. Crvena trenerka joj je nehajno prebačena preko krila. Spava joj se – stigla je iz Tokija, sa iscrpljujućeg koncerta, kakav je njen svaki, pre samo nekoliko sati – ali se to ne vidi na njenom licu.

Ovo je trebalo da bude ta godina. Počelo je tako, uostalom, sporo i neinventivno, a onda se nastavilo, sporije i neinventivnije. Aktuelni šampioni izgledali su kao da im je dosta pobeda, kao da su počeli da veruju u sve te priče da nisu toliko dobri kao oni njihovi prethodnici, da bez Tajrika Hila „nije to to“, da ove sezone, napokon, ima i boljih.

Kansas City Chiefs su između 29. oktobra i 25. decembra doživeli pet poraza. Trevis Kelsi, najbolji tajt-end lige, bio je u nekim drugim oblacima; igrao je loše, a mediji, čak i oni naklonjeni Čifsima, za to su krivili njegovu devojku. (Jer je uvek lako kriviti devojku. Čak i kad ona nije najpopularnija žena na svetu.)

CEO TEKST PROČITAJTE U NOVOM BROJU NEDELJNIKA, KOJI JE U PRODAJI OD ČETVRTKA, 14. FEBRUARA, NA SVIM KIOSCIMA I NA NSTORE.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.