Al Paćino i Roberto de Niro imaju čaroban odnos, ocenio je kultni reditelj Martin Skorseze, uoči objavljivanja njegovog poslednjeg filma „The Irishman“ na internetu, gde je legendarni glumački duo na sceni.

„Ono što se vidi na filmu to je odnos glumaca, kao i njihovo prijateljstvo koje traje 40 ili 45 godina“, rekao je Skorseze, čiji veoma očekivani film o mafiji izlazi onlajn na Netfliksu 27. novembra.

Ostvarenje govori o bivšem mafijaškom ubici, kojeg igra De Niro, a koji razmišlja o svom životu punom nasilja i odnosu prema nestalom bivšem lideru sindikata, kojeg igra Paćino.

Slavni glumački duo igrao je u filmu „Kum, drugi deo“ iz 1974. godine kao i u kultnom ostvarenju „Vrelina“ iz 1995. godine.

Šta su Paćino i De Niro rekli o svom odnosu i novom filmu čitajte u 50. broju Njujork tajmsa na srpskom jeziku.

https://www.instagram.com/p/B499MJXJGc-/

„The Irishman“ je deveti film Skorsezea sa De Nirom. Njih dvojica se poznaju od 16. godine i dugo su razmišljali o novom filmu.

„Ispostavilo se da smo u pravu. Sada imamo 75, 76 godina i razmišljamo šta smo uradili u životu i šta je trebalo da uradimo. To je bio dobar trenutak da se osvrnemo na naše živote 60-ih i 70-ih godina, na Holivud, na kinematografiju…“, rekao je reditelj, prenosi N1.

Film traje tri i po sata i koštao je 160 miliona dolara. Već se prikazuje u nekim bioskopima a pominje se kao jedan od favorita za Oskara.

Skorseze (76) osam puta je nominovan za Oskara u kategoriji najbolje režije. Oskara je osvojio 2007. godine za film „Dvostruka igra“ (The Departed).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.