Od Davosa do Beograda – Balkan Biznis Forum, poslovni događaj godine

  0

  Pod sloganom “Od Davosa do Beograda” na Balkan Biznis Forumu 2019 biće govora o TRANSFORMACIJI – Budućnosti liderstva i rastu. Ovog puta u goste dolazi Herminia Ibarra, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu,  i profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više.

  Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta i liderstva današnjice, prof. Ibarra će na Forumu imati autorsku radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu. Ona će podeliti ogromno iskustvo koje je stekla kroz konsultovanje međunarodnih kompanija širom sveta. Odbacujući standardne smernice za razvoj liderstva, pokazaće koji su najefikasniji načini za promenu.

  Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

  Sve je počelo inicijativom koja bi ponudila nešto više od tradicionalnog tipa poslovnih i marketinških konferencija i događaja. Cilj je jasan – obezbediti stimulaciju i alate koji bi pomogli preduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje u svetu aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja.

  Možda vašu sledeću veliku ideju ili poslovni kontakt pronađete upravo na Balkan Biznis Forumu 2019.

  Ulaznice možete kupiti na www.bbforum.rs vebsajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.