Novi U-Report stikeri dostupni za preuzimanje

0
Foto: Profimedia

Od danas Viber korisnici mogu da pronađu i preuzmu novi besplatan paket U-Report Viber stikera sa sloganom „Neka se i tvoj glas čuje!“

U-Report u Srbiji je besplatna digitalna platforma za izveštavanje, koja prikuplja i mapira mišljenja mladih u realnom vremenu kroz anketna pitanja, a koju sprovodi UNICEF sa partnerima. Rakuten Viber se priključio ovoj inicijativi kroz globalno partnerstvo sa UNICEF-om.

Platforma je kreirana da istakne teme koje su mladima važne, tako da državne institucije, nevladine organizacije, kao i mediji mogu da iskoriste rezultate anketa u radu na projektima, razvoju politika i strategija za mlade kao i za merenje i analiziranje napretka u različitim oblastima vezanim za decu i mlade. U-Report omogućava direktno i brzo prikupljanje i analizu podataka, a učešće je potpuno anonimno i svi podaci su sigurni. Preuzimanjem Viber stikera, mladi dobijaju mogućnost da postanu U-Reporteri i da iskažu svoja mišljenja i stavove na teme koje su za njih važne.

Više o U-Report platformi:

  • U-Report je besplatna onlajn platforma za ankete namenjena mladima
  • Anketama za Srbiju možete pristupiti putem Viber-a – https://bit.ly/ursrbija
  • U maju 2021, U-Report je proslavio 10 godina postojanja. Trenutno postoji više od 15 miliona U-Reportera u 83 zemlje, dok je u Srbiji registrovano preko 8000 U-Reportera.
  • Rezultati anketa i mišljenja mladih su dostupni u svakom trenutku na sajtu serbia.ureport.in

Viber stikere možete da skinete sa ovog linka -> https://stickers.viber.com/pages/ureportrs