“Novače, progutaj sve i idi kući”: Kako Martina Navratilova komentariše Đokovićev slučaj

0
EPA/Barbara Walton

Nekadašnja prva igračica sveta Martina Navratilova, još jednom se osvrnula na slučaj Novaka Đokovića, koga je prethodnih dana često branila i podržavala. Međutim, Navratilova je ovog puta izjavila kako ne može da razume zašto se Đoković nije vakcinisao pre dolaska u Australiju.

“To možda nije nešto što on želi da uradi, ali brojke su zapanjujuće u korist toga da bi trebalo da se vakciniše. Da se svi rešimo uve užasne kovid infekcije koja muči ceo svet. Zato, progutaj sve to za dobro, zbog svog tima, i svih ljudi. Ovo se dešava u Australiji gde su imali najveće zaključavanje. Melburn je bio najveći grad pod ključem. Ja želim da pričam o tenisu, ne samo o ovome. Australijanci su u ovome već godinu i po”, rekla je Navratilova, a prenosi B92.

Amerikanka je rekla i šta bi ona uradila da je na mestu najboljeg tenisera sveta.

“Najbolje za Novaka bi bilo da sebi kaže, ‘u redu, napravio sam greške, to nije dobro, ja sam jedini nevakcinisan koji bi trebalo da igra na Australijan openu. Svi ostali nevakcinisani su vraćeni kućama’. I prava stvar bi bila da se vrati kući. I ako to uradi, neće više praviti tenziju oko toga, mislim da je to prava stvar, ali on to neće uraditi”, zaključila je Navratilova.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime