Nova pogodnost za korisnike „Dina“ kartice na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

    0

    Nedostatak vremena za obavljanje svakodnevnih aktivnosti jedan je od najvećih problema svakog savremenog čoveka. Zato nas najviše obraduje kada na jednom mestu možemo da završimo nekoliko različitih obaveza, brzo i efikasno.

    Upravo to je omogućila svojim korisnicima kompanija NIS, i u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica kreirala uslugu podizanja gotovine uz plaćanje „Dina“ karticom na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Na ovaj način, korisnici dobijaju mogućnost da na istom mestu kupe sve što im je potrebno, napune rezervoar svog automobila i uz to podignu gotovinu.

    Usluga je dostupna svim korisnicima „Dina“ nacionalne platne kartice, izdate od strane bilo koje banke u Srbiji, a novac se podiže bez provizije u vrednosti i do 5.000 RSD, dok minimalan iznos za kupovinu ne postoji. Iznos koji korisnik želi da podigne u gotovini dodaje se na postojeći račun na kasi benzinske stanice i to sve u okviru jedne transakcije gde korisnik uz fiskalni račun dobija i svoj željeni gotovinski iznos.

    Brz i siguran pristup novcu, bez odlaska na bankomat ili do najbliže ekspoziture banke, omogućava uštedu vremena i energije. Zahvaljujući široko rasprostranjenoj mreži NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica, od sada će i oni korisnici „Dina“ kartice koji žive u sredinama gde nije razvijena mreža bankomata, biti u mogućnosti da na jednostavan način podignu gotovinu.