Nikola Jovanović: “Nećemo dozvoliti raskopavanje Trga Nikole Pašića, ako budu dirali fontanu i spomenik”

1
Foto: Tanjug

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović rekao je da ako ne dobiju garancije da fontana i spomenik Nikoli Pašiću neće biti uklonjen, neće dozvoliti raskopavanje Trga Nikole Pašića, preneo je N1.

Jovanović je na konferenciji za novinare na Trgu Nikole Pašića kazao da je trenutna vlast nameravala da ove godine počne rekonstrukciju tog trga, ali da je za te radove odvojeno “samo 350.000 dinara, što je smešno”.

“Zbog toga apsolutno ove godine ne smeju zatvoriti trg, a mi ih upozoravamo da to ne urade ni naredne, dok ne dobijemo garancije da se fontana neće dirati”, rekao je Jovanović.

Jovanović je dodao i da trenutna vlast planira da potroši 75 miliona dinara za male fontane, a da “ukloni najlepšu fontanu iz centra grada staru 60 godina”.

1 KOMENTAR

  1. Bez namere da opravdavam poteze gradske vlasti, za koje inače nemam lepo mišljenje, ali ne mogu a da ne postavim pitanje ovom liku: na koji način mislite da sprečavate bilo šta? Nasiljem možda? Kad budeš dobio dovoljan broj mandata u skupštini onda možeš da sprečavaš, do tada se pokrij ušima i ćuti jer za vas takve kakvi ste ne glasa ni najuža rodbina.

Comments are closed.