Nagrada u Bahreinu za NF Innova: “Kako do kredita za samo nekoliko minuta”

  0
  Foto Promo

  Prošle nedelje na takmičenju u Bahreinu softverska firma “NF Innova” osvojila je prvo mesto kao najbolja  digitalna platforma za banke. To je velikii uspeh jedne kompanije iz Srbije, posebno na terenu velikih igrača.

  Takmičenje je organizovala BENEFIT kompanija iz Bahreina, a glavna tema su bili krediti za fizička lica, tačnije, na koji način omogućiti i olakšati život građanima da online pronađu najbolji kredit za sebe, a da budu povezani sa bankom koja ima odgovarajuću ponudu i da na kraju dobiju kredit bez odlaska u istu.

  Tehnologija koja se nameće kao prirodno rešenje za ovo je Open Banking pomoću koje je moguće povezati više banaka u okviru jednog procesa apliciranja za kredit.

  NF Innova je na takmičenju prikazala demo svoje “Fintense platforme”, koja može da funkcioniše kao marketplace za povezivanje budućih klijenata i banaka. Fintense omogućuje 100 odsto online apliciranje za kredit i dobijanje istog u roku od par minuta.

  To smo postigli tako što banke mogu da urade online proveru identiteta korisnika, njihovu kreditnu sposobnost kao i njihova tekuća primanja iz drugih banaka. Kompletan proces odobravanja kredita je automatski, i klijenti na kraju odmah mogu da se uloguju u Fintense web ili mobilnu aplikaciju za digitalno bankarstvo i počnu da koriste dobijeni kredit.