Miho, tvoja Crvena zvezda i svi zvezdaši su uz tebe: Podrška asu odmah stigla od kluba u čijem se dresu proslavio

1
Screenshot

Na vest o bolesti Siniše Mihajlovića oglasio se i klub sa kojim je dosegao vrh Evrope, njegova Crvena zvezda.

“Crvena zvezda ovom prilikom želi brz oporavak našem nekadašnjem igraču.

Sve sve zvezdaše, bez izuzetka, potresla je ova informacija. Ipak, poznavajući Mihu, njegov karakter i činjenicu da je veliki čovek i borac kako na terenu tako i van njega, uvereni smo da će i iz ove bitke izaći kao pobednik.

Miho, tvoja Crvena zvezda i svi zvezdaši su uz tebe. Sigurni smo da ćeš savladati i ovu prepreku kao što si savladao brojne rivale. Znamo da još imaš onog tvog keca u rukavu i da si čovek sposoban da jednim potezom reši pobednika u svakoj borbi pa i ovoj. Demonstrirao si nam to nebrojeno puta i sada ćeš, sigurni smo, to ponoviti!

Miho, pobedi još jednom!”, kaže se u saopštenju Crvene zvezde.

1 KOMENTAR

  1. Sinisa, tvoje srce ima snagu hiljadu ljudi. To sto ti nosis u sebi, tesko da ce se naci u nekom od Srbima u narednih sto godina. Oseti ljubav tvoje petoro dece (uzgred, i ja sam otac petoro divne dece), tvoje divne supruge, i to ce te izleciti, vise nego bilo koja medicina. Ceka te jos mnog utakmica, jos mnogo borbi, ti nikada nisi odustajao, nikada nisi pokorno spustao glavu. Ponos te je drzao iznad svih nedaca, a imao si ih…..Zelim ti da istrajes u teskoj borbo, u ovoj mozda tvojoj najvaznijoj i najtezoj utakmici. Kad bi samo mogla da prokleta leukemija da se otera jednim snaznim sutem tvoje ubitacne levice. Drzi se hrabro, ti si mnogo jaci nego sto mislis. “I to ce proci”, veruj mi.
    Misa

Comments are closed.