Megan Markl: Rekli su mi da se ne udajem za Harija

0
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa izjavila je da su joj prijatelji savetovali da se ne udaje za princa Harija kako bi izbegla pritisak medija.

Megan Markl kaže da su joj rekli da će joj “britanski tabloidi uništiti život.”

“Kada sam upoznala sadašnjeg supruga, moji prijatelji su bili presrećni, zato što sam ja bila srećna.

“Ali prijatelji iz Britanije su mi rekli da ne bi trebalo da budem sa njim, iako su sigurni da je sjajan, jer će mi britanski tabloidi razoriti život”, rekla je vojvotkinja u intervjuu za ITV, prenosi BBC.

Bivša glumica rekla je da je prilagođavanje kraljevskom životu bilo “teško” i da nije bila spremna za pritisak tabloida.

U dokumentarcu televizije ITV, ona je dodala i da je majčinstvo “borba” zbog intenzivnog interesovanja medija.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa razgovarali su sa novinarem Tomom Bredlijem koji je za ITV o njima snimio dokumentarac, tokom posete Južnoj Africi u septembru.

Princ Hari je za ITV rekao da “nikada neće učestvovati u igri koja je ubila” njegovu majku i će “uvek” štititi porodicu.

Autor emisije pitao je 35-godišnjeg princa Harija da li je zabrinut oko toga da bi njegova supruga mogla da se suoči sa istim pritiskom pod kojim je bila njegova majka, princeza Dajana.

Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

“Sve kroz šta je ona (Dajana) prošla i šta joj se dogodilo, neverovatno je važno svakog dana. Nisam paranoičan, samo želim da se prošlost ne ponovi”, rekao je princ Hari.