Maturanti srednjih škola proveli nezaboravno leto na Jahorini

  0
  Foto: promo

  Odlične ocene za olimpijsko leto

  Maturanti svih srednjih škola u Republici Srpskoj, koji su završili srednju školu sa prosekom 5.0 ovog vikenda boravili su na olimpijskoj planini i uživali u svim sadržajima koje Jahorina ima u ponudi. Maturante su dočekali predsednik Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljko Elek i direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić, te poželeli dobrodošlicu i čestitali na izvanrednim rezultatima.

  Početkom avgusta održana je konferencija na kojoj su  predsednik Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljko Elek i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik najavili pomenutu akcija u okviru koje su maturanti nagrađeni besplatnim, trodnevnim boravkom na olimpijskoj planini.

  Vukovci od Trebinja do Bosanskog Šamca, na svom trodnevnom odmoru imali su priliku da potpuno besplatno isprobaju sve letnje sadržaje na Jahorini među kojima su OLIMP park koji obuhvata Panoramsko razgledanje gondolom Poljice, pedalinu, kajak, loptu, Zipline, zatim Adrenalin Park u kojem su mogli da isprobaju NauticJet, Butterfly i SkyDive. Tu su bili i nezaobilazni Off Road Karting, tjubing letnje sankalište, biciklistička staza i Xraycer, kao i jedna od najpopularnijih jahorinskih atrakcija planinski bob.

  Pomenuta akcija realizovana je uz podršku lokalne vlasti, a ima za cilj da podrži prave vrednosti i motiviše đake da uče, ali i istakne važnost boravka u prirodi i bavljenja sportom. Narednih vikenda vukovci će takođe imati priliku da borave besplatno na Jahorini u hotelu „Rajska dolina“, a sve što je potrebno jeste da direktori srednjih škola pošalju spisak đaka vukovaca na e-mail adresu direkcija@oc-jahorina.com nakon čega će ih Uprava OC Jahorina kontaktirati sa preciznim detaljima.